Pjata të dyta

Tavë dhèu Tiranëse

Tavë dhèu Tiranëse

Sherbehet per: 4 persona

Koha e gatimit: 30 minuta

Veshtiresia: mesatare

Receta qe po ju paraqesim me poshte, eshte tradicionale e kuzhines shqiptare e gatuar ne cdo ane te Shqiperise, por mbi te gjitha ne Tirane dhe rrethinat e saj. Tradicionalisht gatuhet dhe sherbehet ne tava […]

View Recipe