Pije dhe koktej

Çaj i ftohtë me pjeshkë:

Çaj i ftohtë me pjeshkë:

Author:

Posted: 28 Qershor, 2010

Po ju japim receten per nje caj pjeshke teper te shijshem i cili sherbehet i ftohte per te shuar etjen ne keto dite te nxehta. Eshte nje zgjidhje alternative mjaft e mire i cajit qe […]

Read More