Pije alkoolike

Liker qershie

Liker qershie

Koha e gatimit: 0 minuta + 6 muaj koha e fermentimit të qershive

Veshtiresia: e thjeshtë

Likeri i qershise eshte ideal per tu pregatitur ne periudhen maj-qershor, dhe per tu konsumuar me pas gjate periudhes se dimrit, atehere kur qershite do te kene leshuar te gjithe aromen dhe ngjyren e tyre. […]

View Recipe