Hungareze

Supë Gulash (Gulyás)

Supë Gulash (Gulyás)

Author:

Posted: 11 Janar, 2011

Ne kuzhinen Hungareze, Gulash eshte nje lloj supe e cila permban shume mish, ka leng te trashe dhe mund te haet me luge. Nuk eshte e veshtire ne pregatitje, i vetmi problem eshte se nevojitet […]

Read More