Rumune

Lulelakër me pulë (Mancarica de conopida cu pui)

Lulelakër me pulë (Mancarica de conopida cu pui)

Sherbehet per: 4 persona

Koha e gatimit: 40 minuta

Veshtiresia: e thjeshtë

Pula me lulelaker eshte nje pjate tipike e kuzhines Rumune e cila njihet vecanerisht per shijet e saj te lidhura me fshatin duke qene se eshte influencuar shume nga kuzhina ruse, turke dhe austrohungareze. Per […]

View Recipe