Krishtlindje dhe Viti i Ri

Tortë Profiteroles me çokollatë

Tortë Profiteroles me çokollatë

Author:

Posted: 2 Dhjetor, 2010

Torta Profiteroles e ka origjinen e saj qe ne periudhen e Rilindjes; kur Caterina de Medici u martua me Enrikun e II-te te Frances, solli me vete nga vendi i saj i origjnes (Toskana) te […]

Read More