Reçel dhe Marmalatë

Marmalatë me luleshtrydhe

Marmalatë me luleshtrydhe

Author:

Posted: 18 Maj, 2010

Marmalata me luleshtrydhe eshte me siguri nje nga tundimet qe pak kush mund t’i rezistoje. Perfekte per t’u lyer mbi buke, mbi biskota apo edhe per t’u ngrene me luge ne castet me te embla […]

Read More