Mish i grirë

Qofte me mish të grirë

Qofte me mish të grirë

Author:

Posted: 13 Janar, 2010

Qoftet me mish te grire nuk mungojne ne asnje tavoline dhe mund te sherbejne si antipaste, apo si pjate e dyte e ngrohte (por edhe te ftohta) per shkak te  prakticitetit te tyre per t’u […]

Read More

 
Makarona kaneloni me mish të grirë

Makarona kaneloni me mish të grirë

Sherbehet per: 4 persona

Koha e gatimit: 45 minuta

Veshtiresia: mesatare

Kjo pjate e pare eshte padyshim teper e shijshme dhe shume kalorike. Per kete arsye nuk gjen vend te perhershem ne tavolinen time, por nuk te le asnjehere ne balte kur behet fjale per nje […]

View Recipe