Post Tagged with: "Receta me brokoli"

Tortë e kripur me brokoli dhe salçiçe

Tortë e kripur me brokoli dhe salçiçe

Sherbehet per: 4 persona

Koha e gatimit: 40 minuta

Veshtiresia: mesatare

Jemi ne fundin e stines se brokolit, prandaj pse te mos e perdorim kete perim te pasur me vitamin C dhe antioksidant? Receta e meposhtme, eshte nje nderthurje midis tortes se kripur dhe pices, te […]

View Recipe

 
Makarona me brokoli dhe ullinj

Makarona me brokoli dhe ullinj

Sherbehet per: 4 persona

Koha e gatimit: 15 minuta

Veshtiresia: e thjeshtë

Pjata e meposhtme i pershtatet shume mire nje dite kur nuk keni mjaft kohe dhe deshire per te gatuar, pasi eshte teper e thjeshte dhe pak impenjative. Ziejme makaronat ne uje te kripur per egzaktesisht […]

View Recipe

 
Lazanja me brokoli

Lazanja me brokoli

Sherbehet per: 4 persona

Koha e gatimit: rreth 1 orë

Veshtiresia: mesatare

Lazanja me brokoli eshte nje variant shume i shijshem i lazanjes klasike bolonjeze e cila i pershtatet fare mire periudhes vjeshte-dimer, atehere kur eshte edhe sezoni i brokolit. Mund ta pregatisni si me peta lazanje […]

View Recipe

 

Makarona me salce brokoli

Sherbehet per: 4 persona

Koha e gatimit: 20 minuta

Veshtiresia: e thjeshtë

Receta qe po ju paraqesim me poshte, eshte nje menyre shume e shijshme dhe e kendeshme e “fshehjes” se perimeve, ne menyre qe femijet tuaj te mos e kuptojne qe ndodhen aty. Ziejme fillimisht brokolit […]

View Recipe

 
Makarona me brokoli dhe salçiçe të freskëta

Makarona me brokoli dhe salçiçe të freskëta

Sherbehet per: 4 persona

Koha e gatimit: 45 minuta

Veshtiresia: e thjeshtë

Perdorimi se bashku i brokolit dhe salçiçeve (atyre te fresketa) eshte nje nga ato kombinime qe askush nuk mund ta refuzoj. Kjo pjate rekomandohet te gatuhet vecanerisht ne periudhen e ftohte te vitit, pasi eshte […]

View Recipe