Post Tagged with: "Couscous recipes"

Kus kus me perime

Kus kus me perime

Sherbehet per: 4 persona

Koha e gatimit: 30 minuta

Veshtiresia: e thjeshtë

Kus kusi me perime, eshte nje pjate e pare teper e shijshme dhe e shendetshme e cila mund te pregatitet me cdo lloj perimi qe ju pelqen apo ato qe jane te stines. Mund gjithashtu […]

View Recipe

 
Si të pregatisim kus kus

Si të pregatisim kus kus

Sherbehet per: 1 person

Koha e gatimit: 7 minuta

Veshtiresia: shumë e thjeshtë

Kus kus-i eshte nje lloj bullguri me origjine nga vendet Arabe, shume i thjeshte per tu pregatitur dhe teper ekonomik. Shoqeron ne menyre perfekte mishin me pak leng, por mund te sherbeje edhe si pjate […]

View Recipe