Post Tagged with: "Receta me lakra Brukseli"

Lakra brukseli të pjekura në furrë

Lakra brukseli të pjekura në furrë

Sherbehet per: 4 persona

Koha e gatimit: 25 minuta

Veshtiresia: e thjeshtë

Lakrat e brukselit e arrijne maksimumin e shijes se tyre ne vjeshte, atehere kur edhe gjenden me shumice neper supermarkete. Per te qene te sinqerte, jo çdokush e pelqen shijen e tyre paksa te hidhur. […]

View Recipe

 
Lakra brukseli me krem pana dhe djath të grirë

Lakra brukseli me krem pana dhe djath të grirë

Sherbehet per: 4 persona

Koha e gatimit: 10 minuta

Veshtiresia: e thjeshte

Lakrat e brukselit bejne pjese ne familjen e lakrave, dhe faktikisht ngjajne per nga pamja me nje laker te vogel ne miniature. Ato jane nje burim natyror I vitaminave K dhe B6 si dhe te […]

View Recipe