Post Tagged with: "Vongole recipes"

Rizoto me fruta deti

Rizoto me fruta deti

Author:

Posted: 26 Shtator, 2010

Rizoto me fruta deti eshte nje pjate tipike italiane, e perhapur gjeresisht edhe ne restorantet e vendit tone.  Mund te shijohet si ne stinen e veres ashtu dhe ne ate te dimrit, sidomos ne raste […]

Read More