Post Tagged with: "Receta per beba"

Supa e parë e bebit

Supa e parë e bebit

Sherbehet per: 1 femije

Koha e gatimit: 1 ore

Veshtiresia: shume e thjeshte

Supa e pare e bebit duhet patjeter te permbaje tre perimet kryesore te cilat nuk shkaktojne alergji dhe jane lehtesisht te tretshme nga organizmi i tyre i vogel: karrota, patate dhe kungulleshke (ose kungull portokalli). […]

View Recipe

 
Drithërat tek bebat 4-6 muajsh

Drithërat tek bebat 4-6 muajsh

Dritherat jane shume te rendesishme per femijet qe fillojne ushqimet e ngurta, pasi japin te gjithe energjine e nevojshme, karbohidratet, vitaminat dhe mineralet. Ne fakt, behet fjale per miell dritherash te cilat pregatiten me qumesht, […]

View Recipe

 
Perimet tek bebat 4-6 muaj

Perimet tek bebat 4-6 muaj

Perimet, ndryshe nga frutat qe pas muajit te 6 te jetes se femijes mund te jepen te gjalla (te grira ne rende), duhet patjeter te gatuhen deri ne muajin e 12. Perimet, pasi i qerojme […]

View Recipe

 
Frutat tek bebat 4-6 muajsh

Frutat tek bebat 4-6 muajsh

Frutat jane ushqimi i pare qe i prezantohet nje bebi 4-6 muajsh. Natyralisht te embla, ashtu si qumeshti i gjirit apo formula, ato jane te pasura me vitamina dhe minerale te domosdoshme per nje femije. […]

View Recipe