Post Tagged with: "Lasagna recipes"

Lazanja me brokoli

Lazanja me brokoli

Sherbehet per: 4 persona

Koha e gatimit: rreth 1 orë

Veshtiresia: mesatare

Lazanja me brokoli eshte nje variant shume i shijshem i lazanjes klasike bolonjeze e cila i pershtatet fare mire periudhes vjeshte-dimer, atehere kur eshte edhe sezoni i brokolit. Mund ta pregatisni si me peta lazanje […]

View Recipe

 
Lazanja me perime

Lazanja me perime

Author:

Posted: 19 Prill, 2011

Lazanja me perime eshte nje alternative e shkelqyer e lazanjes klasike bolonjeze me ragu’, teper e shijshme dhe jo shume kalorike. Mos u kufizoni ne zgjedhjen e perimeve; shtoni apo hiqni cfare te deshironi nga […]

Read More

 
Lazanja Bolonjeze (me mish të grirë)

Lazanja Bolonjeze (me mish të grirë)

Sherbehet per: 8 persona

Koha e gatimit: 1 ore

Veshtiresia: mesatare

Lazanja Bolonjeze eshte nje pjate tipike e kuzhines italiane, me konkretisht e qytetit te Bolonjes, e cila eshte kthyer ne nje simbol te ketij shteti ne mbare boten. Per te perftuar nje pjate sa me […]

View Recipe